Desperate housewife??

Idag kände jag mig verkligen som en tvätt äkta husfru. Jag vaknade vid 8 men låg och drog mig till 9, sen började jag att städa upp lite i lägenheten( det går ju fort, då vi inte har något ). Sen var det bara att klä på sig, ta bilen och shoppa. Så himla bra med gps i bilen så jag lätt kunde hitta alla bra affärer. Idag var det Caseys födelsedag jag shoppade till. Lite paket och en jättefin tårta från ett mysigt litet bageri i närheten. Så efter några timmar av shopping kom jag hem, och började slå in paketen, och då kom casey hem. Så gick vi ut och åt middag och kollade in området tillsammans. Caseys mamma skickade en massa halloween saker att dekorera lägenheten med, så det hann vi med också innan vi åkte på utforsknings turen. Våra möbler kommer på måndag YES!!! Och casey har fått 10 dagar ledigt från jobbet, så vi ska åka upp till Idaho ( antagligen på Tisdag) för att hälsa på hans farmor, som tyvärr är väldigt sjuk. Jag som hade fått nog av långa bilresor på ett tag, men det är klart att jag följer med casey, speciellt eftersom det här är nog en av dom sista gångerna han får se sin farmor. Ha det bäst. Nu ska jag ta ett bubbelbad och lägga mig tidigt så jag orkar fira Casey imorgon.

Oregon

Så efter en låång tråkig bilresa, har vi äntligen kommit fram till vårt nya hem, resan gick väldigt bra måste jag säga och klappa mig lite på ryggen haha. Vi körde ungefär halva vägen hit, genom sandstorm och blåst, det var lite läskigt uppe i bergen när det blåste så hårt att jag kunde känna tydligt hur bilen flyttade sig, och försöka hålla bilen på min körbana, och inte köra in i alla långtradare till höger, och inte falla ner för berget i till vänster, lite svettigt blev det. Och jag körde bilen som är ganska låg,och därmed har en lägre tyngdpunkt är mycket säkrare än att köra vår pick up, som är bra mycket högre än normalt. Men casey klarade det galant, han hade till och med tid att göra grimaser till alla bilar som körde förbi, medans jag satt med båda händerna hårt pressade på ratten. Nej riktigt så illa var det inte. Men det var skönt när vi äntligen stannade för natten, för min rygg höll på att gå av kändes det som. Vi stannade vid 10 tiden på kvällen, och gick upp vid 05:30, och ut på vägarna igen. När vi äntligen svängde in på vår gata kändes det som om vi kört i en evighet. Trötta och hungriga hämtade vi våra nycklar, och innan vi kunde äta, fick vi lov att packa upp alla våra saker. Vi somnade som barn både jag och casey den natten. Och idag gick casey till sitt nya jobb och checkade in. Han var så snygg i sin uniform, ( Alfas) Den uniformen används tydligen bara vid incheckning på ny bas/unit eller vid rättegång. Vi hoppas att vi får våra saker på måndag eller tisdag, för casey måste vara här och skriva på för sakerna, och det kan inte han göra förrens nästa vecka, så vi får fortsätta sova på luftmadras, och gå runt här bland ekande tomma rum. Men vi har haft kul att utforska området, idag när casey åkte till jobbet, så åkte jag och köpte hans födelsedags presenter, lite av dom iallafall ( knasigt hur snabbt pengarna spenderas ) jag har fortfarande 2 presenter kvar att köpa, och inslags papper, och tårta. Det är otroligt vackert att gå runt här i Hillsboro, mycket barn och hundar. Och jag har nog sett mer folk som promenerar här på 1 dag, än vad jag såg på 5 månader i Oceanside. I like it! Åh på tal om månader, igår var det min och caseys 4 månaders dag( som vi helt hade glömt, tills jag pratade med mamma, som påminde mig ). Jag har också haft tid att prova nya badkaret, helt underbart! Allt som saknades var lite tända ljus och det hade varit perfekt. Ha det bäst

Åh härligt!

Den här veckan har det varit otrolig. Mycket att göra, jag och casey har i princip bott i våra bilar, och bara stannat ibland, för att äta något. Från tidigt på morgonen har vi varit igång, tills vi helt utmattade efter dagen somnat någongång mellan 1 och 3 på nätterna, men nu äntligen är allt klart. I morse lämnade vi in immigrations paprerna till advokaten. Casey tyckte jag var larvig som och att jag organiserade papprerna för mycket, men när vi kom till advokaten så prisade hon mig för att jag hade gjort hennes jobb så mycket enklare, att gå igenom allt. Det tar ungefär 1 -2 timmar vanligtvis för henne att gå igenom allt, vi var där i lite mindre än 20 minuter, Haha vem är larvig nu va?! Så mellan, flytt och immigration , fixa bilarna inför resan, lämnat kläder till goodwill, tagit kopior på papper vi behöver, packat, städat, ätit middag med caseys vänner, ( alla på olika kvällar) så har vi inte haft mycket tid att bara sitta. Och nu när vi har tid, så har vi ingenstans att sitta. På tisdag morgon kör vi upp till Oregon, och vi räknar med att vara där onsdag kväll, eftersom jag ska köra min bil upp, så måste vi stanna på hotel under natten, jag är inte van att köra så långt. Vi trodde att våra möbler inte skulle komma förrens efter den 3dje november, men dom kommer antagligen redan på den torsdagen, och casey rapporterar in till nya jobbet på fredagen, och sen fyller han år på lördagen, hoppas att jag har tid att köpa lite presenter och tårta, han förtjänar den bästa födelsedagen någonsin, så jag ska göra mitt bästa. Det är tråkigt att hans födelsedag är på halloween, och vi kommer missa hela" klä ut sig, äta godis och träffa vänner grejen" men vi har ju alltid nästa år. Det är helt sjukt vilken industri halloween är här, och kvaliteten på utstyrslarna och perukerna, och sminket, och ja allt som har med halloween att göra, jag längtar redan tills nästa år, då vi får klä ut oss. Ha det bäst

Ok lite sammanfattning..

Nu har vi nästan alla paper som vi behöver för immigrationen, det är bara läkarundersökningen kvar, och den har vi bokat till den 19 oktober. Efter det ska vi träffa advokaten den 21 för att gå igenom paprerna, och sen den 22a lämnar vi in dom, så att hon kan börja göra det hon ska( vet inte riktigt vad hon gör) den 21 oktober kommer dom också och packar våra saker och tar dom, så vi har inget till den 3 november. Kul va?! Ingen tv, ingen dator ingen säng, mm. Så jag antar att jag kommer att utforska området MYCKET! Eftersom casey köpte en nytt fordon förra veckan, så kommer jag att köra " min bil" upp till Oregon. Ja nu står mitt namn på försäkringen och så ! Jag längtar verkligen INTE till den bilturen, jag klarar ju inte att köra så långt utan att bli trött, men vi kommer att stanna ofta( trucken är ett bensinmonster) och den här gången så kommer vi att dela upp resvägen på två dagar, så vi tar in på hotel efter typ 10 timmar, jag har tappat räkningen på hur många hotelrum, jag och casey har bott i tillsammans under dom här 3 åren, men många hotel har det varit. Casey fyller ju år snart också, så det blir ju skönt att ha ett shoppingcentrum, precis där vi bor. Vi måste dock hålla i pengarna lite bättre nu, eftersom casey köpte monstret. Men jag är inte bitter, nu har ju jag min egen bil :) jag vet bara att när vi får barn, så kommer dom inte vilja åka med mammas bil, pappa har ju DVD i sin. Ha det bäst

Spontan köp

Vi åkte dit för att titta, BARA titta, men vi åkte därifrån med en Truck. Nissan V8 Titan, och den är läskigt stor. Men fin, och jag ska nog börja åka i baksätet för den har DVD spelare, men jag tror inte att casey skulle uppskatta att jag sitter därbak, för som casey säger - jag är inte din chaufför! Men nu är det dags för mig och casey att spara pengar så vi får den avbetald snabbt.

Det närmar sig

Jaha då var det bara några dagar kvar tills vi flyttar, eftersom jag inte jobbar nu, så flyter alla dagarna ihop, och jag har inte koll på datum och veckodagar så bra. Men den 19e har jag läkarundersökningen, sen den 20e ska vi träffa advokaten, och sen ska vi träffa henne den sista gången den 22a. Nu på fredag kommer flyttföretaget hit och ska göra inventering av våra saker, och vad som ska flyttas. Och den 26e FLYTTAR VI !!! Men innan dess ska vi hinna med att ha en avskedsfest också. Jag längtar till den nya lägenheten. Den är så fin och stor, problemet är bara att vi inte har nog med saker att fylla alla rum med, om det nu lam vara ett problem, ( det var väl därför, Gud uppfann shopping va?) jag önskar att jag kunde ha min kära syster med mig i affärerna, hon är duktig på inredning, och ger mig alltid bra idéer. Nog om det. Jag har lyckats vända på dygnet igen, så jag är pigg hela natten och trött hela dagen, och jag som var så duktig på att gå upp tidigt på morgonen, i nästan 5 månader!!! Jaha jag får väl bara försöka vända tillbaka dygnet igen då. Så nu måste jag blunda och försöka sova, godnatt.

Monday night football

Jag vet inte vad som är tråkigare, att titta på fotboll eller titta på folk som tittar på fotboll, ! Casey och Steven sitter och tittar och skriker åt tvn. Ush vad det är tråkigt med fotboll. Snart är vi klara med att samla papper så vi kan lämna in det till våran advokat, äntligen! .sen är det bara att packa, och köra upp till Oregon, och våran perfekta lägenhet. Åh vad jag längtar!! Så fort som jag kan så ska jag börja plugga igen, whoohoo!. Funderar starkt på att plugga till att bli en "para legal" Antar att den svenska översättningen är jurist, det verkar vara ett kul jobb, och i landet där folk stämmer varandra till höger och vänster, så finns det alltid ett behov av advokater och jurister.

Paket

Idag fick vi paketet från mamma och Malin, det innehöll massor av fina saker. Casey fick äntligen sina "After eight" och en Sverige tröja, som han velat ha länge, handukar, filtar, tavelram, värmeljushållare, en fin klänning och sjal, och ett jättefint halsband från mamma, som jag älskar. Allt var helt perfekt. Åh jag fick också bearnais sås!! Åh vad jag längtar tills jag får äta bearnaisås med pommes. Mums.

RSS 2.0