The monster and me.

Casey åkte till Seattle imorse och kommer vara borta tills på fredag eftersom han behövde åka till en annan bas och visa dom hur dom ska göra sitt jobb. Så tog han bilen eftersom den inte drar så mycket bensin. Så lämnade han mig med trucken i tron om att jag inte behövde köra runt, men imorse märkte jag att ladys mat var nästan slut. Så det var inte mycket att göra än att ta trucken aka "the monster" och åka och handla hundmat. Och jag behövde också tanka. Det som är bra med att bo i Oregon är att dom har folk som tankar åt en. Inte bara att Nissan Titans är stora som dom är, vår är också höjd så när man sitter i den så är det som man sitter på taket på andra bilar. Så även fast jag var nervös att köra den, och jag var nästan helt säker på att jag skulle backa över nån stackars liten pensionär med rullator. Så gick det riktigt bra att köra och att det var riktigt kul att köra den. Så nu kanske casey får ge mig trucken istället. När man sitter så högt känns det nästan som man äger vägen .

Alla hjärtansdag.

Alla hjärtans dag överaskningen var inte alls vad jag trodde att det skulle vara. Så jag visste ju att vi skulle åka kl 20.00, men jag var klar att åka med jackan på redan kl 19:00. Och jag var väldigt nyfiken på vad casey hade hittat på. Så när det äntligen är dags att sätta oss i bilen så går casey och hämtar en stor ryggsäck. Och jag blir ännu mer nyfiken och försöker pussla ihop ledtrådarna. Vad behöver man en väska och det är bättre om det regnar ?? Så vi sätter oss i bilen och åker i en timme innan vi kommer fram. Och det var ett spa! Casey hade bokat " couples massage " och bokat ett eget hot tub VIP rum, och dom hade satt upp ett bord med champagne och jordgubbar. Rummet var inrett som en djungel med asiatiska statyer och vattenfall och öppet tak, så vi kunde se stjärnorna. ( det var därför Casey ville att det skulle regna, men jag är glad att det inte gjorde det) så där satt vi och drack champagne och åt jordgubbar och sen fick vi massage. Det var en otroligt härlig kväll.

Livet i landet långt borta,

Det är jobbigt att vara så långt borta från min familj, men nu är det bara 6 veckor kvar tills min mamma, syster, gudson och bror kommer. Jag längtar så mycket att få se dom igen. Det ska bli så himla kul! Det enda som är tråkigt är att dom inte får träffs China, vi skulle ha lämnat tillbaka henne den här helgen, men eftersom casey har träning i seattle, så kan vi inte köra upp till pasco. Det är bara så jobbigt att jag har fäst mig vid henne, men vi kan inte ha kvar henne. På ren engelska, It sucks! Men hon kommer att få det bra hos caseys faster som har ett hus med tomt, och förhoppningsvis en annan liten valp att leka med. Casey kommer att vara borta i en vecka på träning så jag kommer vara hemma ensam. Tur att jag har mina hundar som sällskap. Ha det bäst.

En bra dag

Ja idag har det varit en riktigt bra dag, ganska produktiv också. Jag hann både med att ta 3 2 långpromenader med hundarna, och en timme med Lady så hon kunde få springa efter boll i parken. Sen åkte jag och shoppade lite smått och gott, städa upp i lägenheten och tvätta. Ge båda hundarna ett bad som dom var i desperat behov av. Och sen kom Casey hem med blommor och choklad. 2 dagar för tidigt men vem bryr sig! Sen berättade han att han har en överaskning på söndag, det enda jag vet är att vi måste åka härifrån kl 20:00 och vi kommer inte komma hem förrens efter midnatt, och sen sa han att han hoppas att set regnar för det är bättre då. Hmm jag har ingen aning om vad det kan vara. Men det ska bli kul att se. Ha det bäst

Stackars China.

Idag tog jag ut hundarna på promenad som vanligt, när helt plötsligt två stora hundar som såg ut som Golden Retrivers på steroider ungefär kom rusande emot oss. Lady reser ragg direkt och ställer sig framför mig, och China vet inte riktigt vad som händer förrens hon blir fullkomligt nertrampad. Lady morrar och dom andra två hundarna morrar tillbaka och china skriker av skräck eller smärta av att bli tacklad av jättehundarna, och mitt i allt så tappar jag Chinas koppel och hon springer så fort som hennes små ben bär henne, genom parken och påväg hem. Jag står där och försöker få med mig Lady som nu står och sniffar på jättehundarna och dom sniffar tillbaka. Medans jag ser Chinas bakdel försvinna genom parken och mot parkeringen och vårat hus. När jag kommer fram till huset står China högst upp på trappan ( 20 trappsteg) och när hon ser mig så vickar hon så mycket på svansen ( "stumpen") att hela hon nästan välter. Det måste ha tagit China ett tag att komma ända upp, eftersom hon hoppar upp ett steg i taget på "valpvis" så det måste ha sett bra roligt ut. Jag lyfte ner China igen och vi fortsatte vår promenad. Och på vägen möter vi en hund som ligger kopplad utanför sin dörr. Och China blir så rädd att hon vägrar röra sig och skriker( i brist på bättre ord) rakt ut. Men det är bara att fortsätta framåt och dra henne med oss. För det värsta jag kan göra är att lyfta upp henne och " mata" rädslan. Men efter några steg så lunkar hon på som vanligt. Jag hopas bara att hon inte blir rädd för andra hundar efter idag. så vi ska ta Lady och China till hundparken mycket i helgen ( casey är ledig Fre-Tis ) så dom får leka med andra hundar.

RSS 2.0