Kan inte sova..

Klockan är halv två på natten och jag ligger sömnlös igen, men inatt är det svårt att somna för nu äntligen är dom på väg! Ochim mindre än 12 timmar så får jag se dom igen. Tråkigt bara att det kommer att regna här imorgon enligt väder rapporten. Hoppas att dom har fel. Men det här är ju ändå portland och då kan man ju nästan alltid räkna med regn. Idag har vi städat hela lägenheten, bäddat sängarna, bakat kaka till morgondagens efterrätt, ( jellokaka) stackars lady fick ta ett bad också. Idag när jag var på Target så såg jag dom sötaste vårkläder för barn någonsin. Längtar tills jag får visa Malin dom. Men nu måste jag försöka sova för det blir en lång dag imorgon, jag ska upp om 4 timmar, duscha , fixa det sista i lägenheten och sen köra till basen för att städa ut bilarna och sen direkt därifrån och hämta min kära familj. God natt på er!

Glad

Underbar dag idag!! Först gick vi upp tidigt och åkte till skjutbanan, där mötte vi upp några av caseys arbets kollegor och jag fick skjuta några olika vapen av olika kaliber. Jag gillade .22 kalibern bäst. En mindre pistol som var ganska lätt och i stort sätt ingen rekyl alls. Vi sköt på en bana där FBI tränar och nästa gång ska dom ha träning med bomber och sånt och killen som jobbar där bjöd in oss som åskådare, det kan nog bli kul. Jag fick också höra att uppe i Astoria där vi var finns det mycket svenskar och finnar.. Hmm eller säger man finskar? Ush vad jag blivit glömsk på senare tid. Idag var det 23 grader varmt ute, helt perfekt väder för att vara ute och skjuta. Sen åkte vi och åt lunch/middag. Och när vi kom hem så hade jag fått mitt arbetstillståndskort! Åh vilken bra dag. Så nu är det bara att börja söka jobb då. Eller jag ska vänta tills min familj har varit här.. Men efter det är det dags att sätta på sig jobbsökar hatten!

Längtar,

Ja nu finns det mycket att se fram emot. Om 2 veckor kommer min familj ( större delen av den iallafall) hit. Och i juni åker jag och Casey till Sverige i 21 härliga dagar. Igår köpte jag shape ups så nu blir det många mer och längre promenader med Lady. Tyvärr kommer vi big inte kunna ta med henne till sverige för jag tror inte att hon skulle klara av resan. Men hon kommer att få det bra hos caseys mamma ute på landet i 3 veckor. Caseys mamma älskar djur, så mycket att i förra veckan så marcherade hon rakt in på en tomt där det fanns en stackars utmärglad chihuaha och tog honom. Sen fick hon kontakt med en kvinna som har en gård och hon räddar djur som är herrelösa, här i Oregon och så caseys mamma körde upp stackarn hit och lämnade honom till sitt nya hem. Och det är nog ingen fara att gamla ägarna saknar honom. Eftersom dom band fast honom ute i minus grader utan skydd, mat ,eller vatten. Så meningen var nog att han skulle dö. Glad att det finns modiga människor som vågar ingripa när man ser när något är fel.

Paintball and assholes

Igår så var det paintball på schemat med Caseys jobb, jag fick träffa caseys" arbetskamrater" och nu fattar jag verkligen varför han ogillar somliga. alla var trevliga mot mig men riktiga assholes mot andra. Som en kille som är captain. Han satt och vilade utanför rummet som dom spelade paintball i. Och en kille som är corporal frågade - are you done sir? Och captain asshole svarar; no this is just a hologram of me resting. Och en Annan kille som är känd för att snöra för alla officerare börjar skratta. - Good one sir. WHAT!! Vad fan är det för kul med det, och skämma ut en stackars kille inför alla. Efter paintball så åkte vi till en sjö och grillade, men vi stannade i te då länge för vi behövde åka hem till Lady. Och på vägen hem ringde caseys chef och sa att han behövde ringa alla chaufförer som var med på förra veckans träning för att göra en utredning om vem som hade satt upp en skylt under konvojen där det stod " show us your tits". En kvinna som är gift med en pansionerad major, såg skylten och ringde till majoren på caseys jobb. Och nu måste casey göra en utredning om det, ( vilket inte är hans jobb) för chief warrant officer lägger allt som han borde göra på andra och med andra så menar jag casey och ssgt Pestore. Casey har en stor aning om vem som hade skylten. Men det kommer bli svårt att få honom att erkänna.

Hemma

Casey hade fält träning i helgen så hela kompaniet var ute och hade övningar och efter vad Casey berättat så var det en riktig helvetes helg, allt som kunde gå gå fel gick fel i stort sätt, och kallt var det där uppe. Så när jag kommer till basen så är det marinsoldater överallt och av någon anledning så blir jag alltid nervös då, jag tror alltid att jag ska bli utskälld för något. Och äntligen får jag se casey han står framför sina marinsoldater och har rapportering , Jag har nog aldrig sett casey så skitig förrut! Och luggen stod rakt upp, ett bevis på att han har dragit handen över huvudet mycket( han gör det när han blir frustrerad ) jag kan inte ljuga och säga att jag inte njuter av i fulla drag när jag ser casey arbeta, ge order, svara på frågor och bara se vilken koll han har på saker, även fast det mesta för mig låter som ett konstigt förkortnings språk- I need you to go the MSC and get the FRO from the NCO. Typ. En annan sak som imponerar mig massor är hur han kan ta itu med folk. Alltså när någon gjort något fel och han behöver tillrättavisa någon. Han gör det så himla bra. Jag kan verkligen lära mig från honom. 2 timmar senare är vi äntligen på väg hem och casey får sin efterlängtade dush. Och jag hade middagen i stort sett färdig bara att koka potatisen kvar. Och jag hade till och med köpt en Boston cream cake med choklad frosting till efterrätt. Mums. Så mätta och belåtna var det dags att gå och sova, det tog inte många minuter innan casey låg och snarkade. Han jobbar så hårt. På torsdag så följer jag med casey och hans unit för att skjuta paintball! Det ska bli kul....

RSS 2.0