är det någon som vet....

var man kan köpa en camping dusch som värmer vattnet med hjälp av sol energi?
" solar bag" ?

208 dagar kvar

208 dagar kvar tills casey kommer tillbaka,
jag pratade med honom i telefonen i morse och jag hörde direkt att det är inte min gamla vanliga ,roliga , roliga , Casey längre.
Han lät väääldigt trött,  och arg min stackars boo.
långa dagar och idioter som han jobbar med tar så mycket energi från honom,
han berättade för några av sina befäl om våra planer ... fattar ni att dom idioterna säger att våra planer är dumma eftersom dom tycker att han ska vara kvar i Marin kåren och plocka upp mer rank. och han säger NEJ jag har fått nog nu efter 7 år inne, och istället för att släppa det och vara glad för Caseys skull, så fortsätter dom och berättar för honom att han aldrig kommer bli något efter marin kåren,  JÄVLA IDIOTER, låt casey få leva sitt liv,  Casey blir såklart arg och jag blir så ledsen.

kram på er

vilka som är viktiga ...för mig

ok en fråga till er, Vet ni vem Scotty Pippen är? .. svarar ni nej så TACK det är alltså inte bara jag som är helt clueless, och svarar ni Ja så.. skit på er, nej jag skojar, kul för er.

Alltså när jag var på flygplatsen i London och skulle åka till Chicago, ja först och främst så ska ni veta att när jag reser så är jag i min egna lilla värld och som bara jobbiga säkerhets kontroller och incheckningar kan få mig att komma tillbaka till verkligheten några minuter, Fy vad jag hatar alla kontroller.
Men iallafall så strosade jag genom flygplatsen och var helt i mina egna tankar, så jag
närmade mig gaten, och då hör jag att nån pratar... MED MIG!! Ja ni förstår att nån har fräckheten att väcka mig ur mina dagdrömmar. OFATTBART!! =)

Det är en lång svart kille och han går med 2 andra killar brevid sig mot samma gate som jag.

Och han säger nåt som: - u going to chicago?
- yes
- where are u from?
- sweden. ( eller alltid när jag säger sweden så låter det mer som sweeedeen.)
- cool, take care, ( eller nåt liknande .) jag är fortfarande inte van vid amerikaners sätt att prata med främlingar, ( väldigt osvenskt,)


Killarna försvinner in i ett sido rum, och jag fortsätter fram till min gate, 2 meter längre fram.
Jag kommer på planet och när jag satt mig ner frågar killen som jag sitter brevid om jag känner Scotty Pippen? ( jag tycker att det är en konstig fråga, just då, känns ungefär som när nån utanför stockholm får reda på att man bor i stockholm frågar.. ah känner du Olle?? )
men iallafall kommer det då fram att killen jag pratat med är denna Scotty Pippen och när
jag svarade nej jag vet inte vam han är, tittade killen på mig som om jag hade hädat.

och jag fick då (helt utan jag bett om det) hela mr Pippens historia. bla bla bla Chicago Bulls, bla bla bla bästa basketspelaren någonsin.

efter den föreläsningen, så var det dags att sova,

När jag träffade Casey i Los Angeles ( mitt plan blev omdirigerat dit pga dimma) så frågade jag honom lite lätt om han visste vem Scotty Pippen var, och jag fick ett rungande JA till svar. så jag berättade att jag träffat honom i London.

Casey tyckte att jag var väldigt pinsam som inte hade koll på vem han var.
En svart basketspelare..... hmm lätt att hålla reda på alla det finns ju så några, eller hur?.

ok men sen fick ju hans vänner och familj höra om det och alla var lika förfärade att höra att lilla damen från Sweedeen inte visste vem Scotty var.hädelse, han är en GUD en livs levande HJÄLTE!!!

Nu tänker jag iallafall så här, Ok jag kanske inte vet vem allsmäktige Scotty Pippen är, för mina hjältar är inga kändisar,
det är mina vänner och min familj som är det .

jag antar att folk som sitter brevid er på bussen,tåget,tunnelbanan eller rent utav pratar med er på flygplatsen inte vet att dom faktiskt sitter brevid en hjälte.
Men jag vet,

Så puss på er mina gudar och gudinnor, mina livs levande Hjältar,
älskar er alla.

de goda nyheterna

De bra nyheterna är att det snart har gått en vecka sen Casey åkte, de dåliga är att det är 212 dagar kvar tills han kommer hem.

ja nu har Casey kommit fram till Iraq, och jag har hans Motomail address ( jag älskar den sidan) så nu har jag skickat brev varje dag till honom.
För dom som inte vet vad motomail är ( och det tror jag de flesta inte vet,) så är det en sida som är speciellt för olika militär " grupper" som är ute i iraq, alltså navy,army, marines , och allt var det är, jag skriver grupperna på engelska eftersom jag vet inte riktigt vad det blir på svenska.

så jag skriver ett email här och skickar det, sen skriver dom ut det och levererar det till Casey som ett pappersbrev inom 74 timmar, synd bara att det inte går åt andra hållet.
Men casey har varit väldigt duktig på att skicka meddelanden när han har chansen.
ok nog casey prat, men till mitt försvar, när man bara har en sak som cirkulerar i huvudet så blir det lätt den saken man pratar om.

hoppas allt är bra med er.

nu känns det jobbigt

i morgon kl 9 på morgonen vår tid åker min älskling till Irak och kommer att  vara borta i minst 7 månader. det känns väldigt jobbigt nu och jag försöker att inte tänka på det så mycket ,men det är inte lätt när min bästa vän ( förutom Malin ) ska åka iväg och jag kan inte prata med honom varje dag som vi har gjort. 
 
men i september kommer jag att vara i San Diego och ta emot honom när han kommer med bussen från militär flygplatsen med alla andra soldater,

Jag vet att Casey kommer att komma hem vara helskinnad och må bra , eller så bra man kan må efter att ha varit i en krigszon,

kram

hemma igen

Japp då är man hemma igen då, efter 3 underbara veckor med casey och co.  känns  väldigt jobbigt just nu att börja jobba och vara här eftersom jag inte kommer att kunna träffa Casey på minst 7 månader, och sen vet man inte om dom säger att han måste stanna längre, som förra gången han var där,

Casey åker till irak den 12 feb, eller så är det sagt nu, först var det den 10 e , sen fick han information om att det skulle bli den 16e och nu den 12 e, får väl se om det hinner ändra sig igen.

saknar min sgt Woods, jag har verkligen alltid jättekul med honom, 

Ska berätta lite om min senaste trip till usa i nästa blogg, jag är för trött nu, och snart så ska casey ringa och säga godnatt, numera en liten tradition vi har, som jag längtar till varje dag,

ha det bäst.


RSS 2.0