ett års jubileum

ja nu firar jag och Casey ett års jubileum =)eller den 28 juni rättare sagt hade vi vår dag,
hatar det faktum att vi inte kunde fira den tillsammans,  men så är det.  Casey hade såklart mer koll på det än jag som vanligt, han skickade blommor (som jag ännu har glömt att hämta ut,) dom hade väl varit här,  och jag var inte hemma men dom har skickat ett meddelande om att jag har blommor att hämta,. usch känner mig som världens sämsta flickvän just nu, inte nog att jag glömde bort vår 1 års dag, jag har inte ens ork att gå och hämta blommorna som min älskling skickat , men till mitt försvar så har jag haft fullt upp med middagar, jobbet skolan m, m.  

får se till att göra något speciellt för Casey i sepember när han kommer hem,

åh jag klarade Matte kursen förresten så nu är jag super glad.


mycket på gång nu,

Idag pratade jag med min personliga tränare , mmm personlig tränare visst låter det bra jag känner mig hälsosam redan, även fast jag inte ens har tränat med honom än,  men den 10 juli ska vi träffas  och prata en halvtimme om vad jag vill få ut av min träning så han kan göra en plan för mig, sen ska vi träna 1 tim, och då får han verkligen se i vilken urusel form jag är i.

ja känner mig faktiskt väldigt motiverad, just nu, jag har aldrig träffat honom men han lät väldigt trevlig på telefon.

ja sen är det Matte prov imorgon bitti kl 9. usch jag gillar det inte, men jag måste . jag vet inte ens hur det gick på mitt förra prov, men jag lär ju nli varse om det snart , speciellt när jag får ett stort fet  IG  i betyg.
avslutningen är på fredag.

sen ska jag gå en utbildning i september,  " körkort för nyblivna chefer" det kommer nog bli väldigt kul, och från det jag läste så kommer utbildningen innehålla ganska intressanta och matnyttiga ämnen, ex arbetsrätt . ser fram emot att få mitt "chefs körkort " haha sen är det bara att tuta och köra, och vara chef =)

ser fram emot att åka på kryssning med hela familjen, det har nog inte hänt sen jag var liten, det ska bli riktigt kul.


nu ska jag hoppa i säng för jag har det j...la provet imorgon, och sen jobbar jag till 10 på kvällen,
ha det bäst alla.



laddad.

ja nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och blivit medlem i ett gym, och skaffat mig en personlig tränare,
så nu ska jag bli " fit" hahah hoppas att motivationen håller i sig,
Gymmet verkar väldigt bra, och jag fick ett par riktigt snygga träningsskor av dom, så nu har jag en söt liten tränings outfit också, ni vet ju att det spelar ingen roll hur mycket man tränar , bara man ser söt ut medans man gör det. =) skoja bara, känner mig Laddad inför att börja forma kroppen nu iallafall.
i morgon ska jag och malin ut och cykla =) det lär bli kul,

Ha det bäst

RSS 2.0