läskiga typer..


Tänte inte på det här förrens i Lördags, men i fredags så kom jag hem från jobbet vid 22.30 , och pratade med Casey till typ 2 - 3 på natten och då gick jag för att dricka lite vatten och borsta tänderna, jag hörde hur någon skrek ute på gatan, och jag hann se någon " lunka" iväg ganska snabbt. jag skriver lunka iväg , för han hade en speciell gångstil, som påminde ganska mycket, om  "Ringaren i Notre Dame"
Efter lördagens spelkväll hos malin och Kim , så satte jag mig i bilen och åkte hem vid ungefär 2 på natten, och när jag kommer till min gata så ser jag samma man smyga omkring  vid garagen då hade han hela ansiktet gömt bakom en halsduk. , när jag kommer med bilen så försvinner han runt huset.
jag behöver nog inte berätta hur läskigt det var att gå ur bilen och öppna garagedörren, jag hade hela tiden koll på om ahan skulle komma tillbaka runt huset. sen när jag körde in bilen i garaget så fick jag fölr mig att han skulle stå bakom garagedörren.  Läskigt ! 
Typiskt också att mamma och pappa inte var hemma den här helgen , så det kändes ganska ensamt i lägenheten, och jag brukar tycka om att vara ensam, men nu när man bor på marknivå så kändes det ganska otryggt.

Läskiga typer som smyger omkring vid 2 tiden på natten har nog ganska så ljusskygga planer för sig.
tur att man har garage så kanske man slipper få bilen stulen.



bagage

ok, nej jag trodde att jag bara skulle ha med mig handbagaget när jag reser, men det kan jag inte ha. så jag får ta med mig min resväska iallafall. =(  jaja, det ska väl gå bra, jag har ju gjort det förut.
och det braiga med det är att jag får med mig allt jag vill ha med mig så jag slipper få det skickat till mig senare.
man får tydligen inte skicka smink och smycken på posten, så jag får ta det i bagaget,

sen ska jag bara sortera ut bland mina saker innan jag flyttar och kolla vad jag vill kasta  helt eller plocka ner i kartonger och spara i mammas förråd. 




Ullared

ja resan dit gick fort... för jag sov hela resan och malin och mamma väckte mig när det var  typ 30 min kvar.
och stackars malin fick köra hela vägen =(
jag gillar att sova under långa resor, det är därför jag alltid har med mig insomningstabletter eller sömntabletter när jag flyger, jag tror inte att det är tillåtet att ta sömntabletter på flyg, men det är det ända sättet för nig att kunna sova.
och så är det ganska skönt att vakna upp 15 min innan landning istället för att sitta vaken och bara vänta. det är ju ända 13- 14 timmar till san diego.
så jag brukar ta en sömntablett efter middagen på flyget  så sover jag som ett litet murmeldjur.

jag hade ju inte planerat att spendera så mycket pengar i Ullared men ändå kom jag upp i över 5000 kr  ouch!!!
 fast jag hittade väldigt mycket fina kläder och får nu en helt ny garderob till mitt nya liv,
mina bästa köp var en kort jacka , en vit lång kofta , 3 par jeans, några snygga linnen, åh visst ja jag hittade ÄNTLIGEN mina gladiator sandaler.  YAY!!
den vita koftan vet jag inte om jag kommer få så mycket användning av i san diego nu i början, eftersom det är så varmt där, så den har jag redan använt, men allt annat ska vara helt nytt och oanvänt när jag kommer dit.

så nu håller jag på att plocka ner allt i stora packlådor så att jag kan skicka dem till Casey, jag bestämde mig för : ju mindre bagage desto bättre.

det lär ju kosta lite men det är det värt.

=)

Dags för ännu ett inlägg.
jag fick veta igår att Casey kommer att gå en utbildning nu i maj så han kommer att vara väldigt upptagen, så jag måste nu välja om jag ska åka dit den 9 maj som planerat,och inte ha så mycket tid med Casey  eller vänta 2 veckor och jobba lite ,eller bara vara ledig och passa på att spendera tid med familj och vänner innan jag flyttar,  ja det vore ju bra att få lite extra pengar i juni, men å andra sidan så vill jag vara ledig och vara med familjen och vänner, men å andra sidan så jobbar ju dom också. hmm  ja jag har ju tid på mig att bestämma mig. 

funderar också på om jag ska skicka mina saker i förväg till Casey , så att jag slipper checka om bagaget i Chicago och släpa runt på det. men jag vet inte. efter en vinter av att haft många beslut att ta , är jag så trött på att ta beslut så jag går ut i strejk snart.

Annars är det inte så mycket som händer just nu,  försöker sluta röka , så jag gick till apoteket och köpte en sån här munspray som lindrar abstinensen, men fy farao , ett sprut på insidan av kinden och hela halsen krampade ihop, nej jag önskar att jag kunde bara sluta.
jag köpte också en kräm som tar bort pormasker. som jag verkligen gillar, hyn blir så väldigt mjuk och fin efter =)

På Torsdag åker jag till Ullared med Malin och mamma, det ska bli kul, men jag kan inte köpa så mycket så det blir mest bara för att få lite tid med dom. ska nog köpa några par jeans och kanske någon fin tröja om jag kan hitta någon, ska också kolla om jag kan hitta höga gladiator sandaler som jag har letat efter sen förra sommaren. men aldrig hittat.
lite nya underkläder och strumpor också, det är ju ingen ide att släpa med sig mina gamla strumpor till USA.

ja nu är det dags för lite te och en macka innan jag går och lägger mig, har inte ätit på hela dagen så jag är utsvulten.

ps, har ni sett den nya åkturen på Gröna lund?  den ska jag absolut åka,  invigning 25 april. yay

.


RSS 2.0