glad påsk,

Glad påsk era kärringar !

Kram Linda


image8

jag har gjort det igen...

ja ännu en bil som är på verkstan.
jag var på väg hem från jobbet idag , jag hade jobbat i 26 timmar och längtade verkligen till att få komma hem och lägga mig på sofflocket, men när jag kommer upp på E4an så är det stopp, Rusningstrafik.
jag blir otroligt irriterad och inte blir det bättre av att folk ska försöka klämma in sina jävla suv ar mellan min bil och bilen framför . ja jag kan ju säga att jag satt och nästan skrek inne i bilen, JAG VILL HEM! 
ok så jag kommer ut ur tunneln och jag ser hur det börjar lätta upp lite, sköönt eftersom jag har krypkört i 20 min på kopplingen, och så PANG . kopplingen försvinner!!! ja hela jäkla kopplingspedalen bara pang bom  faller ner och bilen tvärstannar.
vid det laget känner jag för att bara lämna bil jäkeln och gå hem,
men jag sätter på varnings triangeln och killen bakom mig kommer fram och  säger att jag ska sätta i 3 ans växel och köra på den utan koppling , funkade riktigt bra tills jag kommer till Tranebergsbron , där det är smock fullt . och det går inte att krypköra på 3an , så jag körde in till kanten och slog på varnings blinkers igen, då har jag en väldig tur för efter typ 2 min kommer en  väg assistans kille, och frågar om jag har ringt efter hjälp.
nej det har jag inte, då ringer han efter en kollega ( som måste vara i närheten för han är där på 3 min, så bärgar han min bil till Minneberg och jag får åka i första killens bil, helt gratis, ja eller vägassistans kanske är gratis.
Väldigt snälla Killar.
Så nu står min bil i Minneberg, vi ska hämta den imorgon så pappas kompis får kolla på den.
Fy för bilar som inte ens kan behålla kopplingen,
jaja , händelserik dag , min första bärgnings upplevelse.

pms eller ?

När jag var yngre och folk pratade om pms och hur jobbigt det var, fattade jag aldrig riktigt det, för jag hade aldrig riktigt humörsvängningar eller var speciellt känslig, men NU .... FY BUBBLAN! 
Inte nog med att jag börjar gråta för minsta lilla .. oftast nån löjlig tv serie, men jag har nu börjat bli en riktig sur kärring ibland, stackars casey som fick ta emot lite... eller ganska mycket skit i måndags.
Det började med att jag fick för mig att Casey inte ville prata med mig.... tanken att han är upptagen och jobbar eller att internet uppkopplingen bröts under en av de vanliga sandstormarna de har där. var ju absolut en lögn enligt mig !!!  och jag var inte särskilt snäll mot min stackars älskling,  tur att han har sånt tålamod med mig, och även fast han blev irriterad av att jag inte trodde honom så uppförde han sig 100 ggr bättre än vad jag hade gjort.

Jag känner mig väldigt skyldig och dum just nu, och jag tror att lite av frustrationen jag upplever på jobbet tyvärr går ut över människan jag älskar mest av alla, ( med undantag av Melvin och malin, ) jag älskar så klart Matilda och hela  familjen kilström och Noren, men Melvin har jag ett speciellt band till, han är ju ändå min Gudson.
och det finns nog inget större än syskon kärlek, och när man har en syster som Malin behöver man inga andra.... nästan, jag är så stolt över min duktiga syster, inte bara är hon så duktig och proffisionell på jobbet,( jag har nog fått höra av min chef) hon är nog en av de bästa föräldrar jag har sett. man får lite ångest eftersom jag kan bara hoppas på att bli en lika bra  mamma som hon.  

Ja nu är det dags att gå och sova ... jag är ledig imorrn så jag tänkte passa på att vårstäda lite.
image5image8

Min Casey                                                                                         Sandstorm


jag blir så trött.....

På folk som inte bryr sig om andra än sig själv och inte bryr sig om att dom sätter andra i skiten, så länge dom får den uppmärksamheten dom vill ha spelar det ingen roll vem som får betala.

RSS 2.0