längtar..

tills på Lördag då ska jag äntligen få sätta min nu ( inte mycket) men lite mer vältränade rumpa på planet för att träffa min älskling.  jag bara väntar och längtar.
Caseys föräldrar kommer att bo med oss första natten i caseys lägenhet, men det är helt ok för jag gillar verkligen hans föräldrar.
jag och casey kommer att spendera 2 dagar i los angeles innan jag åker hem, vårt hotel ligger precis vid universal studios och walk of fame, så malin har kommit med önskemål om att jag ska ta kort på Marilyn monroe s stjärna och james dean s .som hon ska förstora. ( cool ide )  själv vill jag ha snurre sprätt och musse pigg s stjärnor på kort.
Väntar och längtar, men först innan jag verkligen kan släppa allt , har jag 2 dagars chefsutbildning att gå på. och det känns kul, men om jag kan koncentrera mig under de 2 dagarna är en annan sak,
 i dag fick jag det första smset av casey från amerikansk mark,  han hade precis landart i Maine.
kort och gott var det:  I love u Linda.
så nu känns det verkligen bra. 

Ha det bäst alla mina bloggar kompanjoner 


Kram
 

inte hemma än..

nej casey är  fortfarande kvar i Irak, bara på en annan bas, som är ännu värre än den han har varit på för på den här kan han inte ringa eller prata på msn, det är mycket folk där och det är ca 3 timmars väntetid på allt och dom får bara använda sakerna i 30 min i taget.
den här veckan är värst av alla.
men men den 13e sep vinkar jag farväl till sverige och åker äntligen iväg till min Casey igen. denna gång har jag bokat ett flyg till Los Angeles och inte till San Diego, så han kommer att hämta mig där.
vi kommer att köra en favorit i repris denna gång nämligen ....... VEGAS igen =)  och de 2 sista dagarna kommer vi att spendera i Los Angeles. så det ser jag fram emot.  men mest av allt ser jag fram emot att äntligen få vara med Casey.  kom igen nu dagar gå lite snabbare,  jag har 2 arbetspass kvar på jobbet och 2 dagar chefsutbildning, sen drar jag tjoohoo.  ja just det sen ska jag hinna med att fira min födelsedag med familjen innan jag åker.
annars är allt bara bra. skulle däremot behöva en ny bil.  men det får jag fundera på senare.

kram
Linda

RSS 2.0