Jaha 3 blev 4

Vet inte riktigt hur det gick till, men vi åkte på julfirande med en hund och kom tillbaka med två! Vi blev väl helt enkelt övertalade att ta henne. Saken var att caseys faster adopterade henne från " humane sociaty" och gav till sin mamma ( caseys farmor) i julklapp, vilket var en fin gest, bara det att casey s farmor är döende i cancer, och caseys faster ( som bor med farmorn) jobbar 12 timmar om dagen. Och farmodern ville inte ens ha någon hund. Så det var egentligen bara 2 vägar för valpen. # 1 att vi tog henne . Och #2 lämna tillbaka henne till " humane sociaty " och riskera att bli avlivad om ingen adopterade henne. Och i jule tider så har dom ett stort problem med att folk k adopterar och sen lämnar tillbaka dom små liven, så chansen var ganska stor att hon skulle blivit avlivad. Så iallafall nu har vi henne. Vi har döpt henne till Brandy, hon är en Labrador / retriver och hon är bara 7 veckor!!! Hon blir 8 på tisdag, hon hittades övergiven och undernärd med sina syskon. Någonstans i pasco. Det är egentligen allt vi vet om henne. Hon har kuperad svans, och vi vet inte varför, om dom på hundhemmet gjorde det så kan det vara pga någon slags infektion. Eller om förste ägaren gjorde det. Jag tycker inte att det ska vara lagligt att kupera hundar. Om det inte är av hälsoskäl. Det funkar ganska bra med Lady, även fast hon blir lite irriterad på valpen ibland. Vi måste bara vara väldigt noga med att spendera massor av tid med lady för vi vill inte att hon ska känna sig bort skuffad. Åh jag hade glömt bort hur mycket jobb det är med valpar, speciellt en som inte är rumsren! Och vilken tur att vi bor på 3dje våningen! Så upp och ner för trapporna var 20e minut, men å andra sidan så kanske det hjälper att gå ner jul kilona som satt sig runt midjan. Brandy är inte bara en snarkare hon är en hund som skäller i sömnen,så jippi för mig om alla 3 sättet igång. Ha det bäst.

FBI och julfest!

Idag fick vi en kallelse för att göra bakgrundskollen hos FBI, och det kommer att ske den 1 april kl 10:00 på morgonen, så nu är det bara att vänta i 4 månader! Åh tänk om folk hade gjort sitt jobb, så hade vi kanske redan varit klara med allt. Idag var en ganska stressig dag, 45 minuter innan jag skulle vara på caseys jobb för deras julfest, stod jag med mysbyxor på Posten för att skicka ett paket till caseys mamma och pappa. Sen behovde jag bara åka hem, dusha , sminka mig, gå ut med Lady, tanka bilen och köra de 30 minuterna till basen. Jag är ganska stolt över att jag var bara 20 minuter sen:) Julfesten var ganska tråkig, men jag träffade iallafall lite coola fruar, och blev informerad om vilka fruar jag ska hålla mig borta från, och träffade caseys chefer och arbetskamrater. Men efter dagens stress så fick jag världens huvudvärk så fort jag kom hem och satte mig ner. Och min snälla man masserade mitt huvud. Nu är det snart dags att gå och lägga mig. Skönt för jag sov ganska dåligt inatt. Ha det bäst

Livet i landet långt bort.

Nu i juletider så börjar man verkligen inse hur stor skillnaden är mellan USA och Sverige, inte bara i traditioner men hur folk är annorlunda här, inte alls på ett dåligt sätt. Som idag när casey var på Posten för att skicka iväg våra paket med julklappar till Sverige, så kom en äldre dam fram till honom, och frågade om han var i militären, casey sa ja, då frågade hon honom i vilken " branch" och han svarade marines. Då gav hon honom en kram och med tårar i ögonen tackade hon honom, och när folk såg det, så ville alla skaka hand med casey och tacka honom. Jag tycker att det är fint. Och med allt som alla i militären måste gå igenom så är det fint när dom ser att folk uppskattar deras tjänstgöring. Igår fick vi äntligen breven från USCIS så nu väntar vi bara på tid för bakgrunds koll hos FBI, som för någon anledning gör mig nervös, jag vet ju att jag inte har en kriminell bakgrund, men det är typ som när man blir stoppad för en rutin koll av polisen, även fast man vet att man inte har druckit, så tänker man ändå.., tänk om något jag ätit eller druckit ger utslag. Och man blir ändå nervös, eller jag blir det iallafall. Hoppas bara att jag får tillstånd att resa snart, och arbetstillståndet! Ja nu när julklapparna är på väg till Sverige, så känns det som jag kan slappna av lite. Jag blev lite orolig att vi inte skulle få dom ivägskickade i tid. Det kommer att vara en väldigt konstig jul iår, för det första så kommer casey att jobba till 12.00 den 24e och sen åker vi direkt upp till moscow Idaho, för att fira jul med caseys syster och hennes kille. Och ännu konstigare är det att dom firar jul den 25e. Och dom har brstämmt att dom ska ha en kreolsk jul iår!!! Jag vet inte riktigt vad det innebär än, jag kanske borde googla det eller nåt. Men eftersom jag inte kommer att fira jul med min familj, inte fira på rätt dag och inte äta julmat. Så känns det på ett konstigt sätt lättare att vara ifrån min familj. Ha det bäst.

Blir så trött

Så idag fick casey äntligen tag på vår advokat, för att fråga om hon skickat in paprerna, eftersom vi inte hört något. Hon blev arg och sa att hon hade sagt till oss när vi var där i october, att hon skulle åka bort. Och att hon skulle skicka in paprerna när hon kom tillbaka förra månaden, eh NEJ hon har inte sagt något om att åka bort, och det var hennes typ 5e semester på 5 månader. Hon verkar inte fatta att det är vårat liv som hon sjabblar bort, jag kan inte jobba, eller resa någonstans förrens paprerna är inskickade och påbörjade hos USCIS! Jag fattar att hon har mycket att göra. så nu sa hon iallafall att paprerna var iväg skickade. Så förhoppningsvis så tar det inte så lång tid nu. Jag hoppas bara att allt blir godkännt. Annars måste jag åka tillbaka till Sverige och vem vet hur lång tid det tar då att gå komma tillbaka. Håll tummarna allihopa. Ha det bäst

its beginning to look alot like Christmas...

ok julgranen ar pa plats, dom flesta julklapparna ar inkopta, ( bara Caseys kvar). det anda vi maste gora nu ar skicka ivag paketen till Sverige. jag hoppas att vi kan gora det nu i helgen, men casey maste jobba nagra timmar bade lordag och sondag, och han vill att jag ska folja med och halla honom sallskap, vilket jag garna gor eftersom vi inte ser varandra sa mycket under veckodagarna. det anda som ar jobbigt med det, ar att jag maste ga upp kl 05.00! Jag vet inte vad det ar med julhelgerna har , men det far folk att gora helt sjuka saker, forst sa var det mannen som skot ihjal 4 poliser inte sa langt harifran, sen for 2 dagar sedan nar jag och casey skulle aka och storhandla, sa var det en man som skot sin fru medans hon satt och fick sitt har fixat pa en frisorsalong brevid affaren jag och casey skulle till, massor av poliser ambulanser, brandbilar bara dok upp fran ingenstans. jag hoppas innerligt att kvinnan som dog, inte hade barn. ah lite goda nyheter idag dock ! Stefan kommer i slutet av Mars!! och forhoppningsvis tar han med sig malin och mamma. han kommer nog att gilla Portland, massor av musikfestivaler, och musikaffarer, coola barer och bryggerier. och sen ar det valdigt vackert har, faktiskt, nar man kan se genom regnet :) och i mars borde det inte regna sa mycket. nar jag tanker pa det sa har det faktiskt inte regnat pa ungefar en vecka har. nu ska jag ga och satta in Lasagnen i ugnen och hoppa in i duschen innan Casey kommer hem. Ha det bast. P.S ursakta stavningen,jag har inte dom ratta bokstaverna.

RSS 2.0