im here.....

Ja idag har varit en bra dag, tillls jag laste Malins blogg och jag borjade grata, dumma syster som jag saknar sa mycket.
jag var pa grillfest hos cori och josh och pete och jess var dar ocksa, alla var jattetrevliga.
Imorgon ska vi kopa en svensk keybord sa jag kan anvanda alla bostaver , det har gor mig galen.
jag tog kort med min kamera idag men det blev nagot fel sa jag kunde inte skicka dom till min hotmail, jag lagger upp dom nar jag har fixat det.
Kram pa er .
JAG ALSKAR DIG OCKSA malin.

nu drar det ihop sig... på riktigt

just nu känns det ändå ganska bra, inte speciellt nervös eller orolig, fast jag är ganska säker på att det kommer nog när jag sitter på flyget eller kanske på vägen till flygplatsen.
Jag jobbar ju inte längre så jag försöker bara att umgås så mycket som möjligt med familjen nu innan jag åker.
speciellt mina kära syskonbarn.
Jag hade en riktigt härlig helg med syskonen och sara, det var saras systers bröllop i Örebro och hela syskonskaran klev på den abonnerade bussen som tog oss till och från Örebro. Med på bussen var också Stefan Andersson aka Lill stefan och hans tjej Diana.
det var riktigt trevligt men fasiken vad trött jag var sen hela måndagen, men så är det att bli gammal man kan inte riktigt festa som när man var 20. 

På lördag 9.45 går planet!!

Lämnat in mina nycklar.

I Onsdags var jag med Malin och gick på Beyonce koncert, JÄTTEKUL var det. även fast det tog sin lilla stund innan det började, och " förbandet" var dj Hakim och Knappen från NRJ radio. och där stod dom på scenen och spelade musik och dansade runt lite. inte så kul, så det var tur att Beyonce hade en riktigt bra show.
Jag var ganska förvånad att se vilken blandning av folk det var, allt från Parfym stinkande översminkade högljudda 15 åringar, till pappor som var där med sina yngre döttrar. och en och annan kontorsnisse.

Snacka om att jag kände mig gammal, när 15 åringarna som höll på att ge mig och malin astma anfall från  all parfym dom hade på sig, skrek och tjoade och hade kul, och det jag kunde tänka var... kan ni vara tysta jag hör inte vad hon säger.
sen när hela globen stormade ut och gick till tunnelbanan så gick jag och gäspade och längtade att få krypa ner i sängen, klockan var ju typ 22.30 väldigt sent för mig nuför tiden hahah

Idag var min sista dag på jobbet och jag hade kontorstid, och idag var en dag som det är planerat att jag skulle vara ensam där, men jag kunde knappt få något gjort för var 30 min kom folk och lämnade presenter och skulle lyckönska mig och kramas.
Det var jättekul, föräldrarna kom och lämnade presenter, folk ringde och lyckönskade mig, folk var riktig fina idag, och det var lite svårt att lämna mina nycklar och gå ut från dörren. jag har ju ändå varit med och byggt upp det från grunden.
 nu är jag formellt arbetslös.
Men det kändes väldigt bra att folk att jag har gjort ett bra jobb under de 3 åren jag jobbat där.

Nu är det dags att bygga upp ett nytt liv =) oj vilket Äventyr.


=)

I morse så var jag och hämtade mitt Internationella körkort ! ha eller det är typ som en liten bok med min bild i, så då var det ännu en sak jag kan stryka från listan.
Nu ska jag bara skicka en låda till USA och sen packa en låda som jag vill spara här. och sen köpa 1 par skor och leggings till flygresan och få paprerna från Stefan och oj ja jag ska köpa biljetten imorgon.
sen är allt klart. ÄNTLIGEN.

Idag är det precis en vecka kvar på jobbet, och på Torsdag klockan 2 går jag ut från den dörren för alltid.
det känns lite sorgligt samtidigt som det känns helt rätt.

Jag tänkte att jag skulle börja videoblogga eller vlogga som Malin sa att det hette, från San diego , bara jag kan lära mig ladda upp videor , jaja jag vet att dom flesta vet hur man gör men jag är helt data handikappad och klarar knappt av att skicka ett email. 

Ha det bäst

Nu drar det ihop sig..

ja nu är det bara 3 veckor kvar tills jag flyttar.  och bara 2 veckor kvar tills jag slutar jobbet.
nästan allt är klart, lite småsaker att fixa bara, sen är det bara att ta mitt pick och pack och sätta mig på planet.
jag är inte så nervös längre, mest förväntansfull.
Det kommer vara helt sjukt tråkigt att missa Melvins 4 års dag och Matildas 2 års dag och inte minst Malins 25ÅRSDAG! men jag får se till att hitta på något kul med henne när hon kommer till mig, när det nu blir =) 

det enda som jag kanske är lite nervös inför är att lära mig köra i USA, alltså det är ju i stort sett samma lagar som i Sverige, men nu har Casey sagt att jag ska få hans bil så ska han köpa en Pickup, och det är en jättefin bil med inbyggd GPS och det är ju jättebra etersom jag inte hittar någonstans, men hans bromsar är så jäkla känsliga så man får typ whiplash skador bara genom att bromsa.  men det är väl så som Casey säger man vänjer sig vid det också, alltså bromsarna inte att få whiplash.

Jag längtar till att Malin kommer och hälsar på mig i San Diego,

RSS 2.0