nerver och internet drama... jag är för gammal för sånt här!

ja nu är det inte långt kvar tills jag flyttar.
jag kan inte tänka på att det är för alltid, då får jag ångest, utan jag tänker i 3 års schema. jag ska flytta och vara borta i minst 3 år eftersom casey kommer att göra rekrytering i 3 år. och sen får vi se om det blir Japan i 2 år.
Casey sa för några nätter sen att ja nu är det sista månaden som du kommer att bo i Sverige! AHH ÅNGEST!!

Lite nervöst är det att flytta ifån sina nära och kära och i stort sett börja om.
men också ett väldigt stort och säkert jätteroligt äventyr.

Höll nästan på att dras in i ännu ett drama på internet, fast inte riktigt lika komplicerat som det första.
som tur är så är Casey lite mer lugn och mogen när det gäller sånt och han fick mig att inte helt gå i taket.
 
även fast jag har sagt att jag fyller 25 de närmsta 3 födelsedagarna,  så är jag ändå för gammal för sånt. 

Jag måste verkligen försöka bli lite mer införstådd i hur amerikaner funkar, speciellt amerikanska tjejer. 

ha det bäst alla och jag hoppas att vi ses den 9e maj.

 

Jag har en bekännelse....

precis så sa han.

Igår när jag pratade med Casey på Ooovoo  så verkade han påtagligt stressad vankade av och an med händerna i fickorna. 
jag frågade vad som var fel, och fick först svaret att det är stressigt på jobbet, och det är sant jag vet att det är stressigt nu för dom ska hinna bli klara med allt innan folk ska skickas till Afghanistan.
sen vänder han sig om och säger - Jag har en bekännelse, du kommer bli jättearg och ledsen,

Jag känner hur det vänder sig i magen och hjärtat dunkar, jag var helt säker på att nu kommer det , de fyra orden som skulle helt förstöra mig, Jag har varit otrogen."

Men istället säger han- Jag kan inte hitta min ring.
Jag var så nervös inför det han skulle säga att först förstod jag inte vad det betydde, vadå inte hitta din ring,!?!? men sekunden senare när det sjunker in så blir jag så lättad att jag nästan börjar skratta. var det bara det!!!  det var längesen jag kände mig så lättad.
Vi har pratat om att skaffa en annan ring till honom, eftersom den han har eller hade, var för tung och klumpig, så vi ville skaffa en mer passande ring ändå.

Anledning varför han var så nervös att berätta det för mig var. När vi precis hade förlovat oss satt vi i bilen och var på väg upp till hans föräldrar, då bad han mig hålla hans ring, sen efter en stund blir det kallt och casey har bara en T-shirt på sig, så jag drar fram påsen med kläder han hade i baksätet och drar fram en långarmad tröja till honom. efter det somnar jag. efter några timmar frågar Casey efter ringen. och jag kan inte hitta den, vid det laget har vi redan stannat 2 ggr och jag blir helt säker på att jag har tappat bort hans ring, och "pms ig" som jag var så klart att jag blir upprörd och börjar gråta.
senare hittar vi ringen i klädpåsen.
därför var han nervös stackarn.

oj det måste jag ju berätta också, jag ska gå på koncert i september ACDC. 
 Casey köpte 4 biljetter till ACDC så jag och han, captain Eagan och hans flickvän ska gå på dubbel dejt, hur som helst så kommer det nog bli jättekul.

Ha det bäst

Extrakilon och stress

ja nu börjar verkligen min kropp visa tecken på att även fast jag inte tror att jag känner stress över min flytt, så är jag stressad. Huvudvärk, och sömnlöshet. uppsvälldhet
jag tycker inte att jag stressar, för det gör jag egentligen inte, men jag skriver listor och försöker hålla reda på i huvudet allt jag behöver göra innan jag flyttar , jag kan inte göra något förrens i maj. och jag tror att det stressar mig ganska mycket, jag gillar att ta itu med saker på en gång, och jag hatar att behöva komma ihåg allt och vänta med att ta itu med det. sen är det att försöka hitta ledig tid till att ugås med familj och vänner. det ska inte vara så stressigt att vara social tycker man.

en annan sak är att jag har börjat småäta på nätterna och det är verkligen ett tecken på att jag inte mår helt bra just nu. inte bara att jag måste hålla reda på allt inför flytten , jag måste även hålla redan på allt som behöver göras på jobbet och göra mina arbetsuppgifter. 7 kg har jag gått upp och med dom kilona kommer lite ångest och  lite mer stress.

jag såg på Oprah imorse och dom hade ett program om just stress och hur det påverkar kroppen, och dom sa just att stress gör att kroppen lägger på sig mer och att man börjar äta mer än vanligt.
kroppen börjar också producera kortison som gör att man blir uppsvälld och fettceller bildas. eller nåt sånt.
hmm jag är alltså inte tjock jag är bara stressad. hahah skoja bara.

men så snart jag kan börja bocka av min " att göra " lista så kommer jag nog bli lite mindre stressad,.... hoppas jag.
men sen när jag bor där så kommer väl en annan stress, bara ifrån att försöka smälta allt.



RSS 2.0