Härliga stockholm

idag efter inskrivningen på skolan, så bestämde jag mig för att strosa runt i gamla stan en stund, jag kommer inte in till stan så ofta ,så jag tänkte ta chansen att spatsera runt lite , och glo på folk och så.
så jag gick igenom gamla stan och till slottet och tittade på vaktbytet, sen gick jag vidare till kungsträdgården där jag köpte en glass och en tidning och satte mig i gräset,,
 
sen efter en stund gick jag vidare och på vägen köpte jag 2 par glasögon, ( har ju alldeles för många sådana nu, men jag kan aldrig sluta köpa solglasögon, )
sen kände jag att det började värka i fötterna ( hade på mig ett par svarta skinn loafers som inte var riktigt ingångna än.

satte mig sedan ganska nöjd med dagens aktiviteter på en helt fullproppad tunnelbana, och åkte hem,
efter en stund gick det på en pappa med sina 2 söner. dom var så söta, sönerna alltså, en av dom hittade en hårtofs på golvet och kom springande med den till sin pappa,
- pappa pappa titta vad jag har hittat det är en sån här ... äh .. äh hår tjofs.
Det lät så kul att jag satt och småskrattade hela vägen hem,

Det var min dag ,

Hoppas att ni alla njuter av det helt underbara vädret, , jag är ledig nu hela helgen så det ska jag iallafall göra.

vad man får för att vara hurtig...

I tisdags fick jag ett infall av hurtighet, om det ens är ett ord, men det fick jag iallafall. och jag tränade lite pilates, vilket var kul och det kändes bra.
men fy vilken träningsverk jag fick sen, jag går  runt här hemma och på jobbet och det ser ut som om jag antingen gjort nr 2 i byxan eller som om jag vore 100 år gammal.  Lyckades till och med skrämma stackars emelie när jag kom stapplandes som en mumie i  en mörk korridor på jobbet, hon hoppade nog en meter upp och åt sidan när hon såg mig. hahah men man kan ju inte låta bli att skratta när man lyckas skrämma någon sådär, stackars.
 
ja sen har jag och casey haft ett ganska stort gräl men det är över nu, grälet alltså inte relationen, =)
det började med att jag tänkte vara en duktig flickvän och hjälpa honom att leta lägenheter medans han är i Irak , för han behöver någonstans att bo , då han avslutade sitt kontrakt på förra lägenheten när han åkte.

så jag letade runt lite på internet och hittade en sida med massor av lägenhets komplex i san diego, ( dom har ett annat sätt med hur man får lägenheter än här i sverige inga köer eller så)
så jag vidarebefodrade den till honom, och på något sätt så fick han mitt lösenord till mitt hotmail konto, och  loggade in sig och läste ALLA mina meddelanden, och det fanns några där från personer som jag pratat med och flörtat med innan jag träffade casey. och han blev helt tokig och ringde upp mig och krävde svar.

jag blev helt ställd eftersom jag hade ingen aning om vad eller vem han pratade om, och jag frågade honom när jag hade fått dom här emailen, 
december 2006 och början av 2007 blev svaret,
Och då blev jag arg, för det första hade jag inte ens träffat Casey då, och för det andra ,, varför tror du att det är ok för dig att logga in på mitt konto och läsa mina privata email??

då skämdes han och sa att jag kunde få hans lösenord och läsa hans email, vilket jag ju såklart sa NEJ till, jag vill inte läsa dina privata email jag LITAR på dig. till skillnad från vissa.
han skämdes något enormt över att ha läst mina  meddelanden och det ska han göra oxå.

I morgon börjar jag i skolan igen, ska läsa Matte, kul va, jag hade nästan glömt att jag skickat in ansökningen för egentligen var det för sent för att söka. men jag tror nästan att det är ödet som bestämt att jag måste börja ubilda mig, Lite nervös är jag ju inför morgondagen, men bara jag kommer dit så blir det nog bra. kul att träffa nya människor. 

ja just det , min kära Malin har hittat systern  till en vän som jag har letat högt och lågt efter i flera år,vi var bästa vänner under hela grundkolan sen tappade vi helt kontakten,  så jag skickade iväg ett meddelande till systern, hoppas att jag hör tillbaka från henne,. vore askul,
 

oj ska bara påminna alla om SKRATTSTOCK  i helgen. hoppas många vänner väljer att komma dit och sitta med oss och ha det bra och lyssna på komikerna. det ska ju bli så sjukt bra väder hela helgen, och jag ska passa på att sola när jag är där,

Kram på er alla.



working hard or hardly working?

image15
 
Killen jag har kärat ner mig i!!!

nytt kontor, hundvalpar, och tandygienister.

jag kom precis hem från tandygienisten och allt gick bra och mina tänder ser fina ut, så jag är glad . att gå till tandläkaren och tandygienisten har blivit lite av en ett drog  för mig. .. hmm kan man bli beroende av  att få sina tänder rengjorda??
får väl starta nån hjälp grupp typ  anonyma tandrengörare.
kom med era förslag på ett bra namn på min grupp.

I går fick vi ett nytt kontor vilket känns jättekul att få min egen arbets plats med egen dator ,egen stol m, m
känns som jag kan arbeta på ett mycket mer strukturerat och planerat sätt än tidigare.

Oh sist men inte minst , Casey berättade att han lyckats övertala sin "chef" att låta hundvalparna leva och försöka hitta nya hem åt dom,

Livet känns bra.
snart åker familjen Kilström och familjen Noren utomlands.

Lite bilder på Caseys skyddslingar och hans favorit Tumbles. ( ensam på bilden)
image12         image14


RSS 2.0