Soliga San Diego

Nu är vi här! Efter en väldigt lång bilresa ända från portland så körde vi äntligen upp på Arts uppfart. Det känns verkligen kul att vara tillbaka i san diego och få umgås med våra vänner igen. Från början så skulle jag inte följt med hit utan jag skulle ha stannat hemma i Oregon, men 7 veckor är ganska lång tid att vara ensam. Eller ja jag har ju Lady men ändå väldigt tomt utan Casey så länge. Och sen ska jag ju åka till Sverige 2 veckor efter att vi kommit tillbaka till Portland. Så vi får försöka spendera så mycket tid tillsammans som möjligt . Nu längtar jag verkligen efter att få komma till Sverige och jobba lite, för nu har jag varit ledig alldeles för länge!, min hjärna måste ju få arbeta lite nu. Så jag har tagit kontakt med mina gamla arbetsgivare och har blivit lovad att få jobba!! Whohoo. Det är svårt att förklara hur mycket jag längtar till att få jobba och känna att jag gör nytta igen. Och jag längtar verkligen efter att få jobba med min favorit boende igen. Ni som har jobbat eller jobbar på Villmer vet vem det är. Min stjärna. Lady njuter i fulla drag av att ligga ute på tomten i solen och bara vara. Tyvärr så är hon lite knasig och vägrar att göra ifrån sig där. Så vi måste gå på långa promenader runt hela kvarteret så hon kan göra ifrån sig. Knasiga lilla hund. Casey är på kurs hela dagarna, och när han kommer hem så har han oftast läxor att göra. Så vi passar på att ha roligt med våra vänner på helgerna. Nu är vi i vecka 2 av 7 så förhoppningsvis så går veckorna fort. Efter caseys kurs så åker vi tillbaka till Oregon och vi har MASSOR att göra! Och vi har en och en halv vecka att göra det på innan jag åker till Sverige. Vi ska hinna flytta och hinna köpa presenter till min kära familj. Så jag hoppas att jag får allt gjort.

Fullt upp

Ojoj i morgon kommer vi att ha fullt upp! Vi bilar ner till Californien imorgon. Och vi har inte packat eller städat ! Så det får vi börja med tidigt imorgon bitti. Och sen måste vi gå ner till leasing kontoret och prata med dom om att förlänga vårat kontrakt en månad eftersom vi inte kommer att vara här i september. Och så ska vi se om vi efter oktober kan flytta till en mindre lägenhet här på samma lägenhets komplex, för annars måste vi flytta till ett annat. Men vi trivs bra här så håll tummarna för att dom har en ledig lägenhet på första våningen. Vi måste flytta av tre anledningar:första anledningen är för den lägenheten vi har är lite för stor för oss. Vi har inte ens möbler till alla rum. Andra anledningen vi vill gärna ha något billigare, det är juinte kul att betala för ett rum som vi inte använder. Tredje anledningen är för att Lady har börjat få lite problem med sina höfter och det är jobbigt för henne att gå upp och ner i trapporna. Men som sagt imorgon packar vi in oss i bilen ( trucken lämnar vi här) och bilar ner till californien. Det ska bli så kul att träffa mina kompisar där nere igen, och få visa upp Lady som vi är så glada över. Det enda jobbiga är att bilresan är ca 17 timmar ( utan pauser) och vi åker i bilen. Visst drar den mindre bensin. Men den kommer att vara fullpackad och jag kan inte titta på film i den :( Nu är det dags att sova så jag orkar upp och städa imorgon. God natt

Planerna ändras.

Ja så nu så ser det ut som om jag och Lady kommer att åka med Casey tillbaka till californien. Och vara där medans han går igenom sin kurs. Han kommer att vara väldigt upptagen med läxor och lektioner, men som tur är så har jag lite vänner därnere också. Och jag kommer att ha bilen. Vi får verkligen en utdragen sommar! Först har det varit otroligt varmt här, och just när det börjar svalna av så åker vi till värmen i californien. Vi kommer att bo hos Art och hans fru fast tyvärr har dom ingen pool men man kan ju försöka bjuda in sig till folk som bor i lägenhet och har pool. Med det sagt så har någon några planer på att komma och hälsa på mig så får ni komma till San Diego haha. Sen kommer jag till Sverige igen i oktober och är där i 3 månader.

RSS 2.0