Tjat

Ja oh vad jag tjatar om att åka hem till Sverige!, men jag måste tjata bara lite till, så här kommer det. Sverige Sverige Sverige Sverige sverige. Ok nu när jag har fått det ur mig, så är det dags för ett nytt ämne. Många som jag pratar med säger att dom aldrig skulle vilja flytta så långt ifrån sin familj och deras " skyddsnät". Men jag har det bästa skyddsnätet någonsin för mitt skyddsnät låter mig prova mina vingar och om jag faller så finns dom där att ta emot mig. Även fast jag saknar min familj så är det här en upplevelse jag inte skulle vilja vara utan. Livet är alldeles för kort. Och om jag någonsin skulle stå inför valet mellan USA och min familj så väljer jag min familj och kommer alltid att välja min familj. Men man måste ju också leva sitt eget liv hur svårt det än är att missa familje aktiviteter såsom födelsedagar mm. Men var jag än är så är min familj alltid med mig.

:)

Nu är det nedräkning på stor nivå i våran lilla värld. Om 2 veckor sätter vi oss äntligen på planet hem till Sverige, och vi har så mycket att se fram emot. Inte minst vår första flygresa tillsammans, ja jag vet att det kanske är lite larvigt att se fram emot en sådan sak, men jag gillar verkligen allt som är en " första" i vårat nya liv tillsammans. Och sen ser vi såklart fram emot att få träffa familj och vänner igen. Och att fira vår 1 årsdag i Sverige och ha en liten fördröjd smekmånad. Hoppas bara att jag kan släppa min familj och åka tillbaka hem till Portland efter dom 3 veckorna. Saknar min lillstrumpa ( Malin ) massor.

Inte långt kvar nu

Nu är det faktiskt bara 2 och en halv vecka kvar tills vi äntligen åket på vår efterlängtade semester till Sverige. Även fast biljetterna är dyra så har vi löst det problemet, så det enda som kan stoppa våra planer är caseys chef. Så håll tummarna att allt går bra. Det ska bli så skönt att få komma hem nu, jag kan inte ens förklara hur skönt det känns.

Bara 4 veckor kvar!

Nu är det bara 4 veckor kvar tills vi sätter oss på planet hem till vackra Sverige igen! Nu börjar det bli riktigt sommarväder här så jag hoppas att det blir en fin sommar i Sverige också. Men jag ser mest fram emot att träffa min familj och vänner igen. Och få visa Casey att det inte alltid är iskallt och mörkt i Sverige. Han är verkligen i stort behov av en semester nu! När vi kommer hem från Sverige har vi massor av saker vi måste göra. Och casey kommer att jobba massor :( men vi har iallafall 3 härliga lediga veckor tillsammans.

Glada nyheter!

Så nu är det dags att uppdatera vad som hänt sen sist. Så den "djupare" bloggen får vänta. För här kommer fakta: igår hade vi våran immigrations intervju! Och det gick jättebra, så bra faktiskt att jag nu har ett permanent resident card. Alltså ett Green card. Eller ja det kommer på Posten om 7-10 dagar. Jag är så lättad att det äntligen är över. Och det bästa med det är att jag kan resa ut och in från USA hur jag vill. Och nu längtar jag verkligen till att få åka hem ett tag och träffa alla.

RSS 2.0