1 manad..

ja nu har jag varit gift med Casey i en manad! och allt ar jattebra.
visst det ar trakigt att vara borta fran min  familj, och jag saknar er alla jattemycket, men Casey gor sitt allra yttersta for att jag ska vara lycklig och ma bra har med honom.
jag har traffat nya vanner men man marker en skillnad mellan vara kulturer, aven fast man inte tror det.
Idag ska jag och Casey ata middag med Kori och Josh, och sen stanna dar over natten for jag ska folja med Kori till LA  i morgon. vi glomde helt att det ar varan manadsdag imorgon,.  oh well

bloggandet..

gar inte sa bra. jobbigt att skriva utan bokstaver, och maste koppla upp datorn varje ngang till tvn och det tar tid hmpf,
nu efter 2 veckors ledighet for Casey ar vi tillbaka i vardagen, ush vad trakigt det ar!!  jag langtar tills jag kan borja jobba.
tack gode gud for helgerna, som oftast ar fullpackade av roliga saker, bio grillfester, poolen, bio, shoppa, traffa Britney eller Kori ( japp jag har 2 vanner har nu )  veckodagarna ar lite trakigare, jag vaknar ( och till skillnad fran i Sverige sa vaknar jag oftast vid 8 tiden och hoppas pa att kunna somna om, sa att dagen inte blir sa lang utan casey)
sen blir det stadning och tvattning om jag har tur och har nat att stada eller tvatta, hur manga ggr kan man stada lagenheten egentligen pa en vecka.
eller sa gar jag ner till poolen och gymmet ett tag, men det ar ganska trakigt att vara dar ensam, sa det ar kul nar Britney kommer over sa vi kan ligga vid poolen och snick snacka lite. hon jobbar inte varje dag sa hon ar lika uttrakad som jag pa veckodagarna.
sen Komer Casey hem vid 17.00 - 17,30 och vi duschar och antingen lagar vi middag eller sa gar vi ut och ater, ovh jag kor oftast bil da. aven fast det inte ar mycket skillnad i trafikregler sa kanns det anda mycket mer farligt i trafiken har.
fran en sak till en  annan , Pa lordag ska jag klippa mig!! oh det var langesen som jag var hos en frisor.
jag funderar pa att klippa mig kort.
Hoppas att allt ar bra med er. manga kramar

Idaho

ja efter  vart brollop i Las vegas sa stannade vi en natt till, och dagen efter var det roadtrip upp till Idaho, for att traffa vanner och familj till Casey och fira 4 juli.
jag hade jattekul, poolfest fyrverkerier, parad, mata kalvar med nappflaska , skjuta gevar. mm
Vi bodde hemma hos Caseys foraldrar, och Aubree ( Caseys syster och hennes Kille Eric kom pa besok. jag tror att dom blev lite irriterade dock for Casey och jag for omkring som skallade rattor hela tiden. hade inte mycket tid att umgas med hans familj,  sen efter 2 veckors ledighet var det dags for att vanda hem, 14 timmars roadtrip hem till CA.

Shoshone falls i idaho


Baksidan av Caseys foraldrars hus.



Lugn vi skot bara pa jord berg


4 e juli parad

parad 2


John, Charlie , Steven , Casey , Josh, Josh.

ok dags att uppdatera.

sa nu ar jag gift!
vi hade jattekul i vegas, vi var lite mer personer an vi trodde fran borjan men det var kul.
jag och casey fick dansa infor en hel resturang, nar vi blev uppdragna pa golvet och intervjuvade av stallets dj,
det var ett  50 tals stalle dar servitriserna sjunger medans som serverar, jattekul. sa vi dansade medans en av servitriserna sjong " i will always love you"  och den servitrisen skulle kvallen efter provsjunga for American Idol, hoppas hon kommer med, for hon var as bra.
sen gick killarna och tjejerna sin egen vag. jag och Britney och Kori hade jattekul, killarna hade kul till en borjan, sen hande massor av saker som inte var sa kul, Art ( var kompis ) blev ranad av 2 prostituerade som hans lillebror och kusin bjudit upp pa rummet m,m for mycket att namna har.
det var 48 grader varmt i vegas!!!  helt galet.
dagen efter sa akte Casey och alla gaster forutom kori och jag, i forvag till Little white chapel, for han ville inte se mig tills det var dags =)

sen akte vi upp till Idaho for att fira 4 juli.  men det far jag beratta om nasta inlagg, for nu ska jag prata med Mamma pa Oovoo.


RSS 2.0