orm

japp Casey köpte en orm igår, en kungs pyton för att vara exakt, den är 7 veckor gammal, så den är ju inte stor alls men den kommer bli dryga metern., och ganska grov.
jag gick ju djurvårdar linjen, och visst hade vi ormar där och fick lära oss om dom, men det var ju ett tag sen så nu måste jag läsa på igen om ormar. inte precis det husdjur som jag trodde att vi skulle skaffa. eller nu var det ju Casey som skaffade den, så då får han sköta allt äckligt som att mata den och så.
men jag tycker att det är ganska kul.
Annars så händer det inte så mycket häe, väntar och väntar på att casey ska komma hit över jul, och försöker ta vara på mina lediga dagar så jag kan umgås med min familj och melvin och matilda.
hade middag hos malin igår kväll, där elin och malin M och camilla jag och malin ( syster)  + alla barnen hade det riktigt trevligt


 detta är inte caseys orm men det är så här den ser ut.


my baby



riktigt snygg !!1

hemma igen

kom hem från usa i söndags och längtar redan tillbaka, det är tänkt att jag ska åka dit igen i slutet av oktober men jag kommer nog inte kunna göra det, pga att det är för mycket som händer på jobbet.
MEN, casey kommer hit till jul!!!

hade det jättekul i usa, blev inte las vegas, men vi åkte till Hollywood istället. =)




RSS 2.0