=)

casey är på väg hem!!!
han visade en lapp på web cam som sa : dont type it, but iam leaving to go home n the morning,
vi har ju aldrig kunnat säga något om datum eller så vare sig på telefon eller msn,  ( avlyssningsrisk)
men nu är jag så glad, han är på väg hem !!! 
det är fortfarande 2 veckor kvar tills jag får se honom, men jag kan iallafall skicka sms och ringa honom när jag vill .

=)
ha det bäst

2 veckor..

japp bara 2 veckor kvar till jag åker tillbaka till San diego,  eller jag kommer att landa i los angeles den här gången, för att det blir en kortare flygresa, + det är billigare, +  när jag ska lämna usa så går det flyg på kvällen därifrån, och från san diego går det bara tidigt på morgonen, och jag vill inte åka tidigt igen, för att hela kvällen innan blir förstörd, och vi har hela dagen på oss att säga hej då =)

vi kommer att åka tillbaka till las vegas igen, eller Casey mutade mig med det, eftersom han måste åka till Idaho och jag gillar inte den bilturen, den tar 14 timmar, och det är bara öken typ 80% av resan. så då sa han att vi stannar till i las vegas. helt ok för mig, inte för att jag spelar så mycket, men det är ett ganska intressant ställe.

ja man märker att både jag och casey har varit under ganska mycket press dom senaste 2 veckorna, och frutrationen har gjort att vi börjar att tjafsa med varandra.
men snart är allt bra igen och vi kan fokusera på varandra.

222 dagar har då gått sedan vi sist såg varandra i verkligheten, vi har ju pratat varje dag, och setts på web cam,
men äntligen får jag hålla om honom igen. får väl se om jag tänker släppa taget.



its gone!!!!

the mustache is gone. haha ja casey hade rakat bort den oh nu känner jag inte igen honom, jag hade nog precis börjat vänja mig vid att han hade mustachen. men han rakade av sig den för min skull han ville  muntra upp mig lite.
 ja så har jag precis kommit hem från träningen där jag har kört arslet av mig ...bokstavligen,  vi körde rumpa  lår och armar idag, och det var nog det jobbigaste jag har gjort . till slut kunde jag inte ens känna musklerna utan de bara skakade, och kalle verkade nöjd så då är jag det också. nästa gång blir den 26/8 så då får vi se vad för jobbigt han har planerat för mig. jag måste bara lära mig att andas när jag tränar för jag blev ganska yr på slutet . men körde hela timmen ut. sen efter dushen och allt så kändes det riktigt bra.

nu är det bara 1 månad kvar tills jag får träffa casey. !!! känns jättebra, problemet är att nu kommer han att jobba dagpass så jag kommer inte att kunna prata med honom lika mycket som jag har gjort. men nu känns det som om det är på slut tampen och då kan jag stå ut med det.

Casey längtar efter att få komma hit och träffa alla mina fina vänner och familj och jag längtar efter att ni får träffa honom.

ha det bäst så länge.
kram

jobbigt...

Caseys tour i Irak håller på att göra mig galen, det har varit en riktig bergodalbana av känslor som jag inte varit beredd på. jag har ju vetat att det ska bli jobbigt och att jag skulle sakna honom, men att jag ena dagen skulle vara så trött på allt, till att andra dagen sakna honom så mycket att jag har ont i magen.
nu är det bara 5 veckor kvar tills jag får träffa honom igen. 35 dagar !! alltså det är ingenting, jag kommer ihåg när det var 222 dagar. vilket kändes som en evighet.
jag kan ju inte säga att jag har varit duktig på att hålla huvudet uppe och kämpa mig igenom detta, vissa dagar har jag faktiskt varit en riktig idiot mot casey, och jag skäms när jag tänker på hur orolig jag har gjort honom, han kan ju inte göra något annat än att försöka " trösta" mig, och då har jag blivit irriterad på honom istället. usch jag är en dum människa ibland.

Jag saknar min Sgt Woods, 


fest =)

ja igår var det stefans 30 års fest the big 3 0-=)  det var riktigt lyckat, faktiskt, man märker att folk har kul när dom inte vill gå  hem.
 men såklart är det typiskt att det har varit strålande vackert väder i 2 veckor men den dagen vi ska ha fest så regnar det . men det stoppade inte alla partysugna människor att dansa in på småtimmarna.
på Torsdag ska vi äka till ullared och shoppa , jag har inte alls mycket pengar men det blir kul att bara komma iväg en natt och göra något,

oh good news.  Casey har hittat en jättefin lägenhet med pool, beach volley bana, tennis bana, gym. så när jag kommer dit i september ska vi ut och shoppa möbler, sååå kul.

annars är det mesta bra just nu, jobbet är lite frustrerande men, jag får ta itu med det på tisdag.

kram

RSS 2.0