Fullt upp

Ojoj i morgon kommer vi att ha fullt upp! Vi bilar ner till Californien imorgon. Och vi har inte packat eller städat ! Så det får vi börja med tidigt imorgon bitti. Och sen måste vi gå ner till leasing kontoret och prata med dom om att förlänga vårat kontrakt en månad eftersom vi inte kommer att vara här i september. Och så ska vi se om vi efter oktober kan flytta till en mindre lägenhet här på samma lägenhets komplex, för annars måste vi flytta till ett annat. Men vi trivs bra här så håll tummarna för att dom har en ledig lägenhet på första våningen. Vi måste flytta av tre anledningar:första anledningen är för den lägenheten vi har är lite för stor för oss. Vi har inte ens möbler till alla rum. Andra anledningen vi vill gärna ha något billigare, det är juinte kul att betala för ett rum som vi inte använder. Tredje anledningen är för att Lady har börjat få lite problem med sina höfter och det är jobbigt för henne att gå upp och ner i trapporna. Men som sagt imorgon packar vi in oss i bilen ( trucken lämnar vi här) och bilar ner till californien. Det ska bli så kul att träffa mina kompisar där nere igen, och få visa upp Lady som vi är så glada över. Det enda jobbiga är att bilresan är ca 17 timmar ( utan pauser) och vi åker i bilen. Visst drar den mindre bensin. Men den kommer att vara fullpackad och jag kan inte titta på film i den :( Nu är det dags att sova så jag orkar upp och städa imorgon. God natt

Kommentarer
Postat av: Milla

Hoppas bilresan går fort o du får det supermysigt där nere med vännerna.

Här henna längtar vi tills att det ska bli oltober och du kommer =)



Massa kramar

2010-08-22 @ 00:12:54
Postat av: Linda Woods

Ja bilresan blir nog ok.... Tråkig men ok. Ja jag längtar också till oktober fast jag kommer att försöka jobba så mycket som möjligt.

2010-08-22 @ 02:54:06
URL: http://lindanova.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vi längtar också tills oktober! jag vill att du ska komma nu..



jag älskar min syster yster!

2010-08-22 @ 15:12:50
Postat av: Elin

Tack för råden =) Väldigt smart =) och man måste inte alltid ha barn för att kunna bra tips om barn.. ibland kommer det dem bästa tipsen därifrån =) Vi har tyvärr redan börjat med att ta bort nappen på dagen, så den är helt borta.. hade vi inte börjat än så kanske det hade varit rätt väg att gå..

2010-08-26 @ 18:59:36
URL: http://elinsegotripp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0